fredag 17 februari 2012

16 februari vid midnatt

Skrev ett långt inlägg på förmiddagen med en massa bilder men det ligger kvar och snurrar runt i mobilen... Gör ett nytt försök så här på nattkvisten istället.

Efter frukost begav vi oss till ishallen för dagens första isträning. Vi promenerade och hittade vägen utan problem :)
Solen kikar fram och det känns vårlikt!


Uppvärmning utanför ishallen i strålande sol!

Limelight utanför Palasesto arena



Hur svårt kan det vara att få
tio batterier på rätt plats?





Isträning nummer ett









Strech i solskenet,

En stolt tupp mitt inne i stan

Tillbaka på hotellet för lunch









Isträning nummer två















Det har varit mycket knatande och gående under dagen, vi fick flörtat med isvktmästaren vid första träningen och fick lov att ställa den "nätta lilla" bandspelaren hos honom under dagen.
Alla möjliga slags transportlösningar för den har det spånats på... Den väger bly att kånka runt på och vi är tacksamma att vi bara behövde bära den fyra av de åtta kilometer vi gått fram och tillbaka till ishallen två gånger i dag.

















Vi har konstaterat att lunch och middag i Italien inte är något man gör i förbifarten.
Det ruckar vår tidsplanerng, vid lunchen i dag fick tjejerna gå efter förrätten och varmrätten. Då såg servitrisen helt förtvivlad ut och upplyste om att det var ju efterrätt med bestående av fruktsallad.
Vi löste det hela genom att fråga om de inte hade en plastbytta vi kunde få den i och ta med oss till ishallen. Vips så hade vi godsakerna i en stor plastbox med lock plus trettio plastmuggar och detta transporterade vi med oss till Palasetso till nästa träning - skönt att bandspelaren redan var där då!

Det var ett gäng härligt trötta och flabbiga damer (samt ledare) som knallade tillbaka än en gång till en tre rätters middag som tog ca två timmar att avsluta. Därefter filmtittning från dagens åk.
Cafe JeLe har återupptagit sin verksamhet och serverade kvällsmat i Jennys och Chippes rum.

Vi har det helt fantastiskt bra, tjejerna är alldeles strålande!
Nu vilar vi våra små fötter och laddar inför morgondagen då vi ska registrera oss inför tävlingen, hinna med en liten shoppingtur i ett köpcenter alldeles i närheten och på kvällen lotta inför lördagens tävling.

God natt från Milano!

Alice, Andréa, Anna, Carin, Elin, Emelie, Emma R, Emma T, Ida, Johanna, Josie, Julia, Karin, Linn M, Linn S, Louise, Madeleine, Nina, Rebecka J, Rebecka E, Sandra, Sofia, Stina, Joisefin, Lotta, Lena, Anneli, Chippe & Jenny


2 kommentarer:

  1. Oj vad ni ser ut att ha det bra. Om några timmar är vi också i vårvärmen istället för regn/snö och dimma som det har varit här hela dagen:) Härligt att se alla fina bilder!

    SvaraRadera
  2. Ni är så välkomna!
    Vi vil ha världens bästa hejarklack i morgon

    SvaraRadera